There was an error in this gadget

Sunday, November 11, 2012

Stupid Chinese Guy who Drove White Myvi BJY 9180. -.-

Haha lawak gila tadi on the way pegi Klang, abah drive kereta about 140km/h 
then ada satu Myvi putih BJY9180 ni duduk tengah lane memotong. 
Then abah kasi signal lampu nak suruh dia ke tepi, orang tengah laju kan. 
Then dia taknak bergerak then abah hon dia, lepastu dah potong, he showed middle finger kat kitorang. Wow, this chinese guy very langsi I say. 
Dah dekat dengan toll near to Klang pulak tu, then masuk toll betul2 sebelah kitorang, abah stop kereta depan Touch N Go toll then tahan kereta cina tu.
Dah la abang-abang aku ada sekali, sekali tengok keluar badan stok besaq-besaq.
 HAHAHA 
Tahan kereta dia masa tengah bayar toll.
 Lawak.
 Sumpah lawak.
Dia ingat yang duduk dalam Hyundai Tucson warna putih tu orang kecik-kecik..
Keluar-keluar kereta je, semua stok body builder hahahahahaha
Dok kerumun depan kereta dia. 
Naik Myvi je dah langsi. Ptuihhhhh!
Then orang toll tu suruh dorang pegi tepi kalau nak gado.....
Bapak aku cakap orang toll tu said " ABANG KENAPA NI BANG?????"
Then bawak kereta tu ketepi.. aku dengan mama duduk dalam kereta je..
Pastu wah cine tu memang berani la, da la kurang ajar,
Berani berhenti lagi..
Then dah berhenti kat tepi,
Abah pegi kat tingkap dia, 
Sumpah dia tak berani keluar kereta hahahahahahaha
Dapatlah satu penumbuk emas yang terkambus dalam muscle bapak aku
Merayu-rayu nak keluar, harini dapat jugak dia keluar ke muka cine yang langsi...
Sumpah lawak. 
Adoiiiii.... dalam kereta berani, sekali bapak aku dah tahan kereta dia,
Terus takut, kasi alasan nak cepat lah, tak sengaja lah,
Bapak dia tak ajar dia ke, 
Kalau sekali takpe jugak, 
Ni tunjuk middle finger twice,
Pergh, siapa tak mendidih mak oiiiii
Pemandu Malaysia patutnya berhemah,
Ini bumi Malaysia, not America, 
If you wanna show your stripe, eceh belang lah ceghitenye,
Jangan duduk Malaysia lahhhh,
Okay pemilik kereta Myvi Warna Putih, BJY 9180 :)
Stupid.