There was an error in this gadget

Sunday, November 29, 2009

When the sadness begin..

Ilham bin Ismail,

Harap kau berjaya dalam operation kau,
Jangan suka sangat mandi malam, tgk kan sekarang dah kene..
Kitorang semua akan sentiasa berdoa agar kau selamat..
(sumpah aku rase macam nak nangis sekarang)
Tapi kau kene kuatkan semangat kau untuk hidup..
Kene selalu ingat yg Fit sentiasa tunggu kau ;(
Mase kau minta maaf dengan kitorang kau buat aku rase x sedap hati sia..
Kau siap cakap yg kalau kau x online seminggu maksudnye ....
Weyh kau jangan pergi dulu ..
Keputusan PMR kau x amik lagi..
Kite nanti kalau PMR 8A same2 lah skolah kat Langkawi ;(
Fit , kau ngan aku.
Sumpah aku rase gile x sedap hati ngan perangai kau hari ni.
Tapi aku lega bila aku dengar kau ade semangat yg kuat utk hidup.
Memang kitorang akan doakan kau selamat!!!
So, Cayo Illy!!!
Makan ubat, ikut cakap doktor!!
lepas operate jangan kau suka mandi malam2!


Sekian, luahan hati Sabrina..


Kitorang sayang kau Illy <333333333333

Tuesday, November 10, 2009

ILY!! Angkasawan Pertama Negara (apetah name die):D!

Ahahahahaaaa!!!
Harini best gileeee ....
Kitorang ade pergi trip ke kilang or what Karangkraf punyeelaa..
And then mase first-first datang tuh macam bosan jeeee..
Kitorang pergi tengok pejabat diorang laa, then kafe diorang..
And then kan, diorang bawak kitorang melawat studio artis ambil gambar..
Than die kate dalam tuh ade Datuk tgh ambil gambaaa untuk majalah Karangkraf...
Then die tinjau , die kate Datuk Sheikh Muzaffar Shukor kat dalam tuh.
And then kitorang semue berebut-rebut nak masok..
Pastu dapat ambil gambaa dengan die :D
Woah! Aku dapat diri sebelah die pastu photographer tuh amibil lah pic kitorang ramai2..
Then tibe2 Si Azizi tuh menyemak je menyelit tgh2 ..
Siot betul! >:(
Ishh geram gileee!!!
Menyemak gilee gilee gileeeeeee!!
Then mood spoiled because of Azizi!
Haih! tapi aku nak tengok gambar yg photographer tuh ambil!!!
Huaaaaa!!
Geram gilee dowh!
Siotnyee Azizi!!!
Eeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Tapi xpelah...
Aku bukannye kesah pon ...
Dah lah tuh , Azizi mintak autograf Datuk tuh,
Then kat dalam bas die show off kat kitorang!
X ke pelik!
Hahahaa!
Then aku jerit boooo kat Azizi then semua dalam bas tuh pon kate
Boooo kat die!
Hahahaaaaa
BOOOOOOOOO AZIZI!!!!

Monday, November 9, 2009

Sumpah Hidup Nih Membosankan!

Waaaaahahahaaaa!!!
Bosan nyee sepanjang "cuti" nih :'(
Bosan, bosan, bosaaaannn!!!!
Dah lah xde ape2 nak buat ,
Pergi sekolah pon kene menghadap muke Puvanesh, Azizi
Datang skolah je Puvanesh , Azizi,
Nak gi makan kat kantin je Puvanesh, Azizi... (so lamee!)
Huaaa BOSAN!!!
Haih!
Dah lah tuh kalau duduk rumah,
Lagilah!
Internet, pastu dengar someone meleter..(adelah tuh)
Bile lah orang tuh nak ajak aku keluar...
Kate nak call tapi x call2 pon !
Hishh!!
Namira nih satu... bile nak keluar cik adik oi!
Aku bosan duduk kat rumah tuhhh!!!!

Sekian saja luahan hati Sabrina..
Terima Kasih kerana membaca..(x bace pon x kisah!) :D