There was an error in this gadget

Tuesday, May 7, 2013

It's another kind of confession.

ASSALAMMUALAIKUMWAROHMATULLAHIWABAROKATUH!

So yeah. 
Ini cerita pasal kisah dongeng aku, okay kisah dongeng aku. 
Cerita angan-angan mat jenin, yang terlahir sewaktu belajar di Kolej Matrikulasi Kedah. 
You know, it's funny if you're somewhere to study, but you didn't have any crush right?
So, since the first day of class, I did all the list of my crushes~
Agak merata-rata lah, classmate, budak modul 2, budak modul 3, budak melayu cina india. 
Ramai gile. Alah. Crush je pon, bukan nak buat laki. CHOIII!
But I've got this one guy, very captivating, charming and all. 
Well, most of my friends knew who he is. Most.
At first, I was just treating him like..friend?
 Yup, everything started as friend.
 It's gonna be too dramatic if he started as my enemy right? -_-
Dia, tak pernah sekali pon sekuliah dengan aku, apatah lagi sekelas.
Tapi selalu je bertembung, said hye to each other etc etc..
Then there was one event that really bring us closer which I'm grateful that I joined it eventho
it was kinda interrupting my schedule everything..
But hey, I think fate brought us all together so, god gracious khansahamnida!
Recently, I've frequently contacted him, here and there.
Almost every night, and evening. Almost.
I don't know if he knew that I've got some little feeling on him.
But I think I was being too obvious to not to be noticed by him.
So I think, I better stop that kind of feeling for him.
And let our friendship be stronger!
Yeah, kita kan masih 19 tahun.
Kalau nak bercinta-cinta tu tunggu la bila dah ada gaji stable, rumah, kereta, contact saya okay? :D
I really hope that you notice this blog, and notice that I'm really trying to forget about how I feel about you.
It's hard to do, but hey, MAYBE I'M MISSING YOU, OH OH~~
Hahaha. #np G-Dragon- Missing You. xD
Yes, I'm sincere and hope that we'll do great in our friendship.
Okay? Okay? Not okay? Mampus tak layan. :P

So that's it, I hope that we won't be too awkward with each other next time we meet.

Sincerely from the very very veryyyyy bottom of my heart.

Sekian.

WABILLAHITAUFIKWALHIDAYAHHWASSALAMMUALAIKUMWAROHAMTULLAHIWABAROKATUH!

Sunday, November 11, 2012

Stupid Chinese Guy who Drove White Myvi BJY 9180. -.-

Haha lawak gila tadi on the way pegi Klang, abah drive kereta about 140km/h 
then ada satu Myvi putih BJY9180 ni duduk tengah lane memotong. 
Then abah kasi signal lampu nak suruh dia ke tepi, orang tengah laju kan. 
Then dia taknak bergerak then abah hon dia, lepastu dah potong, he showed middle finger kat kitorang. Wow, this chinese guy very langsi I say. 
Dah dekat dengan toll near to Klang pulak tu, then masuk toll betul2 sebelah kitorang, abah stop kereta depan Touch N Go toll then tahan kereta cina tu.
Dah la abang-abang aku ada sekali, sekali tengok keluar badan stok besaq-besaq.
 HAHAHA 
Tahan kereta dia masa tengah bayar toll.
 Lawak.
 Sumpah lawak.
Dia ingat yang duduk dalam Hyundai Tucson warna putih tu orang kecik-kecik..
Keluar-keluar kereta je, semua stok body builder hahahahahaha
Dok kerumun depan kereta dia. 
Naik Myvi je dah langsi. Ptuihhhhh!
Then orang toll tu suruh dorang pegi tepi kalau nak gado.....
Bapak aku cakap orang toll tu said " ABANG KENAPA NI BANG?????"
Then bawak kereta tu ketepi.. aku dengan mama duduk dalam kereta je..
Pastu wah cine tu memang berani la, da la kurang ajar,
Berani berhenti lagi..
Then dah berhenti kat tepi,
Abah pegi kat tingkap dia, 
Sumpah dia tak berani keluar kereta hahahahahahaha
Dapatlah satu penumbuk emas yang terkambus dalam muscle bapak aku
Merayu-rayu nak keluar, harini dapat jugak dia keluar ke muka cine yang langsi...
Sumpah lawak. 
Adoiiiii.... dalam kereta berani, sekali bapak aku dah tahan kereta dia,
Terus takut, kasi alasan nak cepat lah, tak sengaja lah,
Bapak dia tak ajar dia ke, 
Kalau sekali takpe jugak, 
Ni tunjuk middle finger twice,
Pergh, siapa tak mendidih mak oiiiii
Pemandu Malaysia patutnya berhemah,
Ini bumi Malaysia, not America, 
If you wanna show your stripe, eceh belang lah ceghitenye,
Jangan duduk Malaysia lahhhh,
Okay pemilik kereta Myvi Warna Putih, BJY 9180 :)
Stupid.