There was an error in this gadget

Wednesday, September 15, 2010

Ahhh.. Ini adalah suatu yang memberangsangkan :')


Mari Lihat siapa manusia-manusia ini (dari kiri):Aiman Izhar, Aiman Zulkifar, Ian Gan, Arif Ismaizam, Arifah, Hazirah
Tengku Namira, Zuliana and Nur Sabrina :D


Assalamualaikumwarohmatullahiwabarokatuh!


Tanggal 15 haribulan September 2010


Hari ini saya telah membuat sejarah. Dengan menghadiri "REUNION" kononnya la..
Bertempat di Sunway Pyramid dan bermula pada pukul sat..aaa! 11.30 something2..
LOL.
Ape je yang kiterang buat. *angkat kening*
Ahhh.. mula2 diorang suruh kumpul kat Starbucks.
Pastu, pastu pastu..
Pegi makan kat kat kat..
SUSHI KING!
HAHAHHAHAH! Makanan Jepun Si Namira nih. LOL
Kat rumah dia sebelum tuh cerita pasal Sushi King.
Last2.. makan sana gak.
Haiss.. Rimas betul ade Aiman.. -____-
Tarik2 rambut orang pastu tolak aku :(
*repot kat Faraaa! :'(

Eh, pastu kiterang main Ice Skating.
Phew. Ponat den hah. Sakit kaki.
Kaki den kobas jo momanjang. :S
Si Hazirah, ye ye je kate
"Aku tak geti skating laa!"
Last skali. Aku ngan Arifah yang terkial2..
Dua2 muka asyik bertepek kat dinding ice rink tuh.
Yo la.. den ni kan jarang2 kluar.
Den mano goti main sekit sekit ni hah!
HAHHAA xD
Chill arr~

Lepas dah main Ice skating.. Selama 1 jam lebih,
Kiterang pegi mano eh? Sat.
Ahh! Forever 21.
Namira nak pegi jumpa kawan Sapura dia, (echeh!)
Siapa nama dia? eh jap2.. ouhh!! Amy!
Ahhh. Liddat laa :p
Pastu Zuliana shake hand dia.
Then Hazirah.
Pastu baru den salam.
Entah apa dia pikir eh..
Dah lah minah ni (aku) pakai shade hitam.
dalam Forever 21 (yolah Forever 21 silau beb! Tile dinding semua nak putih!)
HAHAHA, Chill arrr.. Saya budak baik jaa . Saya pon makan nasi.
Cuma sonduk jo lobih. xD

Pastu..pastu...pastu..
Ahh.. Masa kat FOREVER 21 tuh.
Budak2 lelaki nih. YA ALLAH!
Diorang pegi letaknye glove.
Gantung kat bontot mannequin yang tengah tonggeng2 atas satu meja.
Pastu, lagi sebelah glove.
Diorang pegi letak glove tuh kat atas leher mannequin yang takde kepala..
-___________________-
Dasar macam tak penah jumpe mannequin.
Yang kiterang wanita2 semua dah bla dulu..
And mase tuh Namira dah bla dulu ahh...
Hantar kawan dia kat jalan keluar.
Entah rasenye boleh sesat kot kalau takde Namira. LOL!
Hahaha. Whatever la.

Pastu.. yang perempuan semua pegi kat Cotton On.
Eceh. Tgok Ayo mineral Cotton On tuh. Apa tajuk dia?
Err... Message inside the bottle? ke apebende ahh...
Entah la.
Air mineral je. Mahal tul -___- RM3!

Then then then...
Pastu yang lelaki2 ini semua pon ikot lah..
Then pastu pastu pastu..
Ahh! Pegi mane eh. Jap
Ouh! Pegi Red Box :D
Pergi karaoke lah.. Ape lagi.
Kat sebelah kaunter bayar tuh..
ade la satu macam hiasan ke lucky draw ape tah...
Ade banyak2 botol kaca.
Aku angkat lah satu.
Tgok2 botol Carlsberg.
Phew.. Aku terus letak balik.
-___-

Then Kiterang dapat Room nombor 29!
Hahaha! Macam lelong pulak! xD
Ahh, then kitorang semua pilih lagu.
Yang Aiman nih. Dia dah conquer dah microphone.
Pastu aku pon tanak ketinggalan mo conquer gak :p
Alah ade lah kasi sikit kat orang2.
Si Aiman nih asik rampas je mic aku! >:O
Macam takde mic lain -___-
Then orang hanta air sampai..
Pastu ade lah satu ketika..
Masa tuh Aiman tgah syok nyanyi lagu apetah..
Then dia act ROCKSTAR!
HAHAHH!
Last2 bila dia nak macam salam semua orang lah kirenye..
Then sampai kat aku.
Aku tanak salam..
Then tangan dia terbaling taktau lah camane..
kene kat gelas Carlsberg yang kiterang guna.
Shyhhh! Gelas tuh bersih kott..
Then tiba2 waiter dia masuk.
Cam gila tekejut.
Kiterang semua cam steady je..
Sorok2 gelas pecah tuh bawah tisu.
HAHAHHAHAHAHHAHAHAH!!!
Tapi dia tiba2 je macam tau2 dah
Yang gelas pecah.
Bila fikir2 balik.
phew. Hebak demo nih.
Then waiter tuh mop la semua tuh. bersihkan.
Then tiba2 kiterang jadi GANAS!
HAHAHAHHAH!
Masuk lagu Paramore.
Mane taknye.
Semua nak jerit2.
Fuish! Pening aku -___-
Pastu Ian nak balik laa..
Kiterang pon amik gambar kat atas tuu hah!
Sebelum dia balik.
Sebenarnye banyak lagi.
Tapi pilih yang da best ja :p
Then Arifah pulak nak balik.
Pastu masa dia balik, Lagu OMG! Usher. LOL!
Kiterang dah dapat penuh energy.
Nyanyi lagu tuh ramai2.
HAHA! Pastu naik atas sofa dia. Loncat2 atas tuh.
Then amik gamba sikit2 :p
Then dapat lah demo pekena.
Lagu Justin Bieber! Somebody to Love.
HAHAHHA! Semua dah jadi gila dah.
Aku taktau kenapa tros aku jadi gila.
HAHHA! Maybe sebab lagu tuh dah slalu dengar kat radio.
Bile dengar je lagu dah hafal.
Tros excited. xD
Then then then then..
Ahh! Tiba2 muncul satu lagu.. ape tah,
Ingat chorus dia je.. Ade sebut something like..
DOING DOOING! o.O
HAHAHHA!
Lawak ouh.
Arif ngan Aiman Izhar je yang tau lagu tuh.
Kiterang semua dah macam..
Err? Lagu apa nih? LOL.

Then dah tuh dah tuh...
Kiterang yang perempuan out dulu la..
Sebab dah pukul 6 something.
Kakak Namira katanya mau amik dalam kul 6.30.
Sebelum balik diorang semua nak pegi shopping2 ahh sikit..
Then, kakak Namira call la.
Kata jalan Jammed.
so lambat sikit. Dalam pukul 7 camtuh.
Then kiterang singgah J.Co
Beli doughnut sikit.
Then pegi apa nama dia. Tako Tao.
Beli Takoyaki entah ape namanya.
Namira sebut. Lupa daa..
Pastu teman Zue pegi Jusco.
Beli air.
Pastu pastu pegi kat pintu masuk Sunway Pyramid.
Duduk kat Starbucks outside area tunggu kakak Namira.
Then kakak dia sampai datang ngan bf kakak dia.
Pastu kiterang berhimpit kat dalam Mercedes Benz CLS minah tuh.
Phew. Nasib baik Besar blakang dia.
Then dalam tuh ada tb kocik.
HAHAHA.
Tgok cerita MAMI JARUM JUNIOR.
Part Rita Rudaini kene rogol LOL!
Rita Rudaini belakon, kene rogol.
Jangan salah sangke :D

Then bf kakak Namira hantar lah sampai ke rumah.
Bagi salam.
Tengok rumah tak berkunci.
Abang aku lah nih!
Masuk rumah tak tutup pintu -_____-
Then tros masuk bilik tido.
Dia bukan aku. LOL

Then masuk bilik,
Pastu carik eyeshadow ELIANTO yang aku beli semalam.
HAHHAHAHHA! Lawak ouhh..
Masa aku bayar kat kaunter Elianto semalam.
Beauty Consultant dia nama Miss Pinky.
Tgok2. Nyah! Mak oi!
HAHAH!
Tapi kemak lawa pulak!
-______-
Nama pon beauty consultant.

Last skali rupa2nya.
Eyeshadow aku kat dalam handbag aku -____-
Lupa yang letak kat poket tengah.
Siot tol.

Dah sekian Wabillahitaufikwalhidayah wassalamualaikum warah matullahiwabarokatuh!