There was an error in this gadget

Friday, October 30, 2009

RINDUUUU :(


GEGIRL GONE FOREVER ;(


Rindunyee :(
Rase macam nak kiss2je die nye dahi ;D
GeGirl.. I miss you!!!
Huaaaaaaa! ;o

Tuesday, October 27, 2009

HABBO :)




From left : lulyblossom, Mak Cek Wan Ezatul Ajirah bt Wan Masri :), and ME:D (hahaaaa...kinda freak en?! :) )

Friday, October 23, 2009

Hari Terbuka Form 5! :D

Huhuuhuuuuu...
Semalam best ooo...
Aku pengawas and ditugaskan sebagai penyambut tetamu...(Ananda suruh :P)
Ahahhaaaaaa!
Masa tuh aku berdua je ngan Hanafi.. kitorang gilir-gilirlah bawak parents student ke dewan,
then masa tuh, mak abang form 5D tuh datang tau...
OMYGOD, firstly macam.. alaaaaaaaaa... Hanafi ko ambik lah pulak mak orang nih..
Then mase tu cikgu tanya kat Mak die anak puan kelas mane , siape?..
Then die kata lah anak saya form 5D , (.....) kan...
Ahahaaa.. aku terus bangun and terus kata, aaaa puan kat dewan yea...
Then hantar die masuk dewan, then mak die senyum kat aku :P
Ahahahahhaaaa!
And then tibe2 je aku excited ... hahaaaass.. psycho en?!
Memang aku psycho, psycho kat (......) :D
Huaaahuaahuaaa!!!

Wednesday, October 14, 2009

Cayalahh Aiman!!!!

Semalam lepas habis exam,
Balik rumah and then terus mandi..
Then beberapa minit tuh Najiha datang and ambil kat rumah..
Pastu pergi rumah Aiman dan beraya!!!
Kitorang gile siot..
Ramai gile dalam rumah tuh, lebih kurang 15 orang..
Pening...
Dengan home theatre die lagi pasang kuat sampai kerusi bergegar..
Then diorang main Guitar Hero lagi....
Aishh...
Rase cam nak muntah..
Nasib baik ade headphone Aiman,
Bolehlah tutup telinga sikit...
Then tengok cerita Drag Me To Hell ..
Xlah seram sangat, but banyak aksi yg menjijikkan..
Orang tua tuh gigit dagu perempuan, dahlah xde gigi..(cuba bayangkan) ;O
NAJIS!
Then break jap makan spaghetti, pizza, ayam .....
Fuuuuuuuuuhhh~ penat ohh!
Tapi Aiman , GUA TABIK LU BEB!!
Ahahhahaaa....
Memang betul-betul release tension doh!
Ahahhahaaa..
Tapi siall ko jangan berlagak lak...!
Bagi aku satu sampul je :P

Monday, October 12, 2009

Thursday, October 8, 2009

PMR again!

Ahhhhhh
Frustnyer PMR....
Tapi seronok...
X payah nak hadap muka orang tuh lagi....
:D
Haih!

Wednesday, October 7, 2009

PMR!!!

Omygod!
Hari ni exam BM and Agama .....
Aku main tembak and agama lak main jawab je...
Tapi kelas first memang best!
Nak tiru pon senang je...
Ade 3 pengawas...
Sorang entah suka pergi merayau..
Sorang asyik main dengan handphone die...
And sorang lagi suka tidur...
Haish ikot hati nak tiru...
Tapi , bile orang tuh dah baik...dia tuh baiklah kann...
:D